Etnobotanische producten

Etnobotanie is de studie van planten uit een regio en de praktische toepassingen via de traditionele kennis van de lokale cultuur en bevolking. Het bestuderen van lokale gewoonten en het betrekken van de praktische toepassingen van het lokale plantenleven kan een goede manier zijn om je persoonlijke gezondheid en leven te verbeteren. Met andere woorden; wij zijn erg enthousiast over het onderzoek naar planten die gebruikt worden door primitieve samenlevingen.

De natuur zit vol geschenken, soms te zien en binnen handbereik, soms onzichtbaar. Sommige van deze geschenken zijn bedoeld om ons lichaam te voeden, andere voeden onze ziel. Wij nemen deze geschenken serieus en doen er alles aan, te ontdekken hoe deze geschenken onze manier van leven daadwerkelijk kunnen verbeteren.

In deze categorie vind je een aantal van 's werelds meest exotische en mysterieuze planten. Terwijl de meeste in verband staan met inheemse tradities, die vele eeuwen teruggaan, zijn er ook vele, die wereldwijd nog steeds een belangrijke rol spelen in hedendaagse culturen.

Populaire producten in deze categorie zijn; Banisteriopsis caapi, Banisteriopsis muricata, Psychotria viridis (Chacruna), Diploterys cabrerana (Chaliponga), Calea zacatechichi en Salvia divinorum.

Disclaimer: De etnobotanische producten die op deze website worden aangeboden, worden geleverd zonder expliciete of impliciete geschiktheid voor een bepaald doel. Onze producten zijn botanische samples, bedoeld voor wetenschappelijk onderzoek of verzamelingen en niet bestemd voor menselijke of dierlijke consumptie. We zijn daarom niet verantwoordelijkheid voor individueel gebruik. De door Solshine Botanicals voorziene informatie over de producten in deze categorie moet worden beschouwd als louter educatief en mag nooit worden geïnterpreteerd als diagnose of aanbeveling voor specifieke toepassingen van deze producten.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina