Over ons

Over Solshine Botanicals

De natuur geeft ons ontzettend veel kleine geschenken waarmee wij ons lichaam en onze geest kunnen verbeteren. Ons doel is, om al deze kleine geschenken aan onze klanten kenbaar te maken!  Wij geloven dat ergens op de wereld een plek moet zijn, waar je alleen de allerbeste, meest natuurlijke planten, zaden, kruiden en groenten kan krijgen. Daarom bouwen wij aan een online marktplaats met de best bewaarde geheimen van moeder natuur. Hier vind je veel voorkomende kruiden en specerijen, (onderschatte) voedzame superfoods en een ​​aantal van de meest zeldzame planten die de wereld te bieden heeft. Wij brengen deze samen voor onze klanten. Ons Latijns-Amerikaanse erfgoed is de hoeksteen van ons bedrijf. Veel van de planten die wij aanbieden hebben een belangrijke rol gespeeld in precolumbiaanse culturen. Ze werden door genezers gebruikt als remedies voor ziektes, in ceremonies door lokale stammen en zelfs in de hedendaagse keuken.

Onze producten bevatten vaak noten, zaden, superfoods, specerijen, kruiden en botanische producten.

Wij hebben geïnvesteerd in lokale boeren en producenten, om zo een ​​langdurige relatie op te bouwen. Samen investeren we in zaden en andere goederen die nodig zijn om een ​​duurzaam aanbod voor onze klanten te behouden.

Een andere kernwaarde is, het inzetten van onze relaties en de kennis en wijsheid van lokale telers om het milieu in stand te houden. Wij ondersteunen onze telers en ondernemers zodat zij een bijdrage kunnen leveren aan hun familie en omgeving. Ook voor de komende generaties.

Het merendeel van onze producten komt uit de jungles, bergen, bossen en de woestijnen van Latijns-Amerika, maar wij zullen ook producten uit andere delen van de wereld gaan inzetten.

Wat maakt onze producten speciaal?

1) WE SEARCH FOR YOU - Wij zoeken naar ‘s werelds beste natuurproducten – zowel etnische als duurzaam geproduceerd.

2) SUPPORTING THE SOURCE - Onze samenwerking met kleine inheemse boeren helpt bouwen aan een duurzame toekomst.

3) OUR COMMUNITY GIVES BACK - Wij doneren 10% van de winst van iedere aankoop aan de non-profit organisatie van jouw keuze. * Bij een aankoop via onze website kies je je favoriete goede doel en wij doneren 10% van de winst aan teams die fantastisch werk doen binnen hun gemeenschap. 

* We hebben onderzoek gedaan en informatie verzameld en zijn zo tot een lijst met fantastische doelen gekomen. Al deze doelen doen geweldig werk in hun omgeving.

Wij geloven meer in geven dan nemen, maar wanneer beide mogelijk zijn, is dat een win-win situatie.

Bestel vandaag nog een van de bijzondere natuur geschenken in ons assortiment en begin met zorgen voor jezelf en je medemens!

 

Heb je vragen, opmerkingen of interesse in onze producten, neem a.u.b. contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Smakelijke groet,

The Solshine Botanicals Team